O fetiţă de patru ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost muşcată de un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa se pare că a ieşit la stradă, în faţa casei părinţilor din cartierul Aradul Nou, când un câine nesupravegheat a muşcat-o. Potrivit martorilor, câinele este al vecinilor familiei şi mai tot timpul e lăsat liber şi nesupravegheat pe stradă, cu toate că în zonă e plin de copii.

Nefericitul incident a avut loc aseară. Copila de numai patru ani se află acum în grija medicilor de la Spitalul Judeţean, în vreme ce alte familii cu copii din cartierul Aradul Nou se tem să-şi mai lase copiii în stradă, de frica câinilor răi.

“Nu odată am avut probleme cu acest vecin, care îşi lasă câinii de talie mare prin stradă, nesupravegheaţi. Acum mi-e frică pur şi simplu să îmi mai las băieţelul să se joace în faţa casei”, spune îngrozit, Mihai Bocor din cartierul Aradul Nou.

La rândul lor, medicii de la Spitalul Clinic Judeţean spun că zilnic se confruntă cu câte trei, patru cazuri de acest gen. “La noi ajung în fiecare zi câteva cazuri de acest gen şi anume copii muşcaţi de câini, fie ei maidanezi sau cu stăpân. Numai ieri am avut de-a face cu trei minori muşcaţi de câine, pe care îi ţinem sub supraveghere”, au punctat cadrele medicale de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite