O femeie din Secusigiu a rămas fără agoniseala de-o viață după ce a fost prădată de hoți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână din judeţul Arad a rămas fără agoniseala de-o viaţă, după ce a fost călcată de hoţi, ziua în amiaza mare. A fost una singură, iar bandiţii, cinci. Femeia are un bar în sat, chiar lângă casă.

În  timp ce doi dintre ei au comandat băuturi la tejghea, alţii au dat iama în locuinţa pensionarei. Au plecat cu 4500 de euro şi cu bijuteriile din aur.

image

Trei femei şi un bărbat de etnie romă au intrat, spre prânz, în barul pe care bătrâna îl are în satul arădean Secusigiu. Un al 5-lea complice a rămas în maşină.

image

Străinii au intrat în vorbă cu un localnic şi din una în alta au aflat că bătrâna locuieşte singură şi că  ţine în casă valută. În timp ce doi dintre ei o ţineau de vorbă, femeile au intrat în casă şi au luat la rând sertarele din locuinţa pensionarei de 79 de ani. Hoţii au fost cât pe ce să fie prinşi în flagrant, de angajatul  bătrânei. 

“Când am venit spre bar am văzut două ţigănci  ieşind din casă. Am întrebat-o pe patroană dacă e cineva în casă şi  mi-a zis că nu e nimeni. Atunci mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Patroana s-a dus acasă şi a văzut că au dispărut banii”, a declarat Ionel Borcea, angajat.

image

Omul a sunat la Poliţie imediat, iar maşina celor cinci a fost oprită  în trafic, în comuna Felnac. Unul dintre hoţi a sărit însă din maşină  cu tot cu banii furaţi şi şi-a pierdut urma. A fost găsit câteva ore  mai târziu, dar banii şi bunurile furate nu. “Au fost opriţi  în trafic de politişti. În acel moment unul dintre ei a fugit din maşină, dar a fost găsit câteva ore mai târziu”, a declarat Camelia Tuduce purtător de cuvânt la IJP Arad.

image

“Au stat o oră, au cerut băutură, cafea, au mâncat. Erau foarte vorbăreţi şi bine îmbrăcaţi. Nu am recuperat încă nimic, din păcate”, apovestit bătrâna, Biselca Bolcaş. Hoţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt. Sunt hoţi  voiajori, iar poliţiştii cred că au la activ zeci de astfel de jafuri.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite