O femeie din Cluj, dată dispărută de o lună, a fost găsită ieri de către jandarmii arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în timp ce executau o misiune de menținere a ordinii publice, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, a găsit o femeie din Cluj care era dată dispărută.

Aceasta se plimba pe strada Iuliu Maniu. Jandarmii și-au dat seama imediat că femeia e plecată de acasă de ceva timp pentru că era speriată și murdară. Când au legitimat-o și au verificat datele femeii, jandarmii au aflat că aceasta este din Cluj și a fost dată în urmărire națională de aproape o lună de zile.

“Este vorba despre K. Estera, în vârstă de 55 de ani, din Câmpia Turzii, județul Cluj, dată în urmărire naţională. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că femeia a fost dată în urmărire naţională de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, din data de 01.06.2010, fiind dispărută de la domiciliul său”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Femeia a fost predată agenţiilor din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Arad, în vederea luării măsurilor legale.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite