O femeie din Arad este cercetată penal după ce a furat baterii și lumânări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că o femeie a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde a prins-o în flagrant pe T. Florica Stela, în vârstă de 36 de ani din comuna Zăbrani, județul Arad, care a sustras mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, ascunzându-le în poşetă şi trecând de casele de marcat fără a le plăti.

La controlul bagajului efectuat de către jandarmi, au fost găsite în poşeta tinerei mai multe bunuri, printre care: un cititor de carduri, 12 baterii alkaline, 13 lumânări de diferite tipuri, două deodorante, o cremă de mâini, două sutiene, un aparat de ras, două doze de băutură energizantă, două cutii de margarină şi altele, în valoare totală de 302 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit femeii actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite