O femeie de 82 de ani a ars de vie în propria casă. Se crede că focul ar fi fost pus intenţionat.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a ars de vie în propria casa în această dimineaţă. Primele indicii arată că focul ar fi fost pus intenţionat sau din culpă. Când au ajuns pompierii, femeia  în vârstă de 82 de ani era moartă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pecica la stingerea incendiului.

„Din păcate, proprietara casei, o femeie în vârstă de 82 de ani, a decedat înainte de sosirea pompierilor. Incendiul a fost anunţat de către vecini, care împreună cu nepotul victimei au încercat să pătrundă în camera cuprinsă de flăcări, dar nu au reuşit să intre pentru a o salva pe femeie”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Potrivit primelor cercetări, cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată sau din culpă, dar organele abilitate vor continua investigaţiile pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Incendiul a afectat o singură cameră a imobilului din localitatea Pecica, valoarea bunurilor salvate ridicându-se la aproximativ 20.000 de lei.

A luat foc un vagon

Pompierii ardeni au mai fost nevoiţi să intervină să stingă un vagon de tramvai cuprins de flăcări chiar la ieşirea din depoul UTA.  Aceştia au fost chemaţi să intervină în noaptea de duminică spre luni.

,,Vagonul ieşea din depoul UTA, moment în care, din cauza unei aeroterme, a izbucnit un incendiu. O autospecială cu şase subofiţeri s-a deplasat la faţa locului pentru a lichida focul”, mai spune purtătorul de cuvânt.

Când au ajuns la depou, pompierii au observat că vagonul era deja cuprins de flăcări în interior. Focul a făcut pagube destul de însemnate, distrugând în mare parte scaunele şi interiorul tramvaiului cu pricina. Se pare că aeroterma din vagon s-a supraîncălzit din cauza tensiunii electrice şi a luat foc.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite