O femeie care se întorcea din Italia, nu a mai ajuns la destinație. Familia a alertat Poliția

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia este căutată de polițiști
Femeia este căutată de polițiști

Disperarea a atins cote maxime în rândul rudelor unei femei care se întorcea acasă din Italia dar nu a mai ajuns la domiciliu. După aproape două săptămâni de când familia nu mai știe nimic de ea, aceștia au cerut ajutorul polițiștilor arădeni.

Timișoreanca a intrat în România, cu autocarul care s-a oprit în autogara din Arad unde a şi coborât dar de acolo nimeni nu mai ştie ce s-a întâmplat cu ea. Aceste întâmplări au avut loc în data de 13 martie anul acesta, iar de atunci au trecut mai bine de două săptămâni.

Femeia care a dispărut, se numeşte Popescu Camelia, este în vârstă de 41 de ani, şi este de loc din judeţul Mehedinţi. Fiica ei a fost prima care şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva cu mama sa deoarece pur şi simplu aceasta întârzia să apară. De la Arad, Camelia trebuia să ia un nou mijloc de transport pentru a ajunge la Timişoara. Cele două urmau să se întâlnească în judeţul vecin, acolo unde copila o aştepta. După ore în şir în care nu a primit nici o veste de la mama ei, tânăra şi-a dat seama că ceva nu este în regulă şi că mama sa a dispărut.

 „Familia acesteia a sesizat IPJ Arad, despre faptul că, în data de 13 martie 2012, femeia a revenit  în ţară, din Italia şi a coborât din autocarul cu care a călătorit,  în Autogara Arad, dar nu a mai ajuns în Timişoara, acolo unde o aştepta fiica sa”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Femeia are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 m,  50-55 kilogra­me, păr şaten, lung peste umeri,  ochi căprui. Familia femeii se gândeşte la ce e mai rău, având în vedere că timpul trece iar veştile despre femeie întârzie să apară.

Astfel, persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea femeii dispărute sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite