O femeie care cântărește 220 de kilograme cere disperată ajutorul arădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania de strângere de bani și bunuri electrocasnice inițiată de către Liga Pensionarilor continuă și în această lună pentru femeia care cântărește peste 200 de kilograme și nu a mai ieșit din casă de aproape cinci ani.

O femeie din Arad se luptă cu obezitatea pentru a supraviețui

Zenovia Faur trece printr-o dramă greu de imaginat pentru mulți dintre noi. În urmă cu aproape cinci ani de zile boala a imobilizat-o la pat. Femeia de 60 de ani locuiește singură, în cartierul Aurel Vlaicu, iar singurul ei sprijin este cumnatul, bolnav de asemenea.

Zenovia suferă de o infecție la nivelul bucuricului, care îi provoacă continuu puroi. Cum un necaz nu vine niciodată singur, o altă problemă a Zenoviei este greutatea mult prea mare. Bătrâna cântărește 220 de kilograme, iar pensia mult prea mică, nu-i permite să-și administreze medicamentele de care are nevoie, cu atât mai mult să urmeze un regim alimentar strict.

“Încercăm să o ajutăm cu cât putem. Am deschis un cont, unde arădenii și nu numai pot dona sume de bani, cât de mici, toate sunt binevenite. Contul RO23 MIRO 0000 4576 3921 0401 deschis la Pro Credit Banc, îi pot reda Zenoviei o speranță”, a spus Vasile Vegheș, președinte la Liga Pensionarilor din Arad.

Femeia are nevoie urgentă de un pat, pentru că actualul a cedat de mult greutății. Arădenii care vor să o ajute pe Zenovia o pot contacta personal la telefonul 0357.419442.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite