O femeie a fost găsită moartă după ce a adormit cu gazul deschis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia locuia singură iar vecinii nu o mai văzuseră de aproape o săptămână. Pompierii au descoperit cu stupoare că femeia zăcea moartă iar gazul era deschis în locuință. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele decesului.

Descoperirea macabră a fost făcută într-un bloc situat pe Calea Radnei, din muncipiul Arad. Vecinii l-au alertat de dimineață pe preşedintele asociaţiei de locatari a blocului după ce nu o mai văzuseră de câteva zile bune pe femeia care locuia singură într-un apartament de la etajul 4. Oamenii s-au îngrijorat mai ales că vecina lor nu obișnuia să plece pentru mult timp de acasă, fără să îi anunțe. Președintele blocului a intrat în panică după ce și-a dat seama că din apartamentul femeii vine un miros înțepător. Acesta a sunat imediat la 112.

Un echipaj de Poliție, pompieri dar și echipajul SMURD s-au deplasat imediat la locul indicat. Pentru că nu au putut să pătrundă în locuința Corinei S., pompierii s-au văzut nevoiți să spargă ușa. Înăuntru însă  au dat peste femeia care zăcea fără suflare în pat. Mai grav a fost însă că în bucătăria apartamentului gazul era deschis, fără flacără. Pompierii au stins imediat gazul și au aerisit locuința. Din păcate însă pentru Corina S., medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Medicii legişti au preluat cadavrul din casă, şi l-au transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei care va stabili exact cauzele decesului.

Între timp, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu femeia.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite