UPDATE Femeia accidentată pe trecerea de pietoni este în afara oricărui pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un subinspector de la Servicul Criminalistică a fost implicat într-un accident în această dimineaţă. Poliţista, aflată în misiune a acroşat pe trecerea de pietoni din Piaţa Gării, o femeie de 67 de ani.

Ora 11.04

„Femeia care traversa pe trecerea de pietoni a fost acroşată cu oglinda maşinii în care se afla subinspectorul de la Serviciul Criminalistică. Subinspectorul circula cu semnalele acustice pornite, iar legea spune clar că Poliţia, Salvarea sau Pompierii au prioritatea tunci când sunt în misiune”, a declarat în acaestă dimineaţă Doru Ivan, subinspector în cadrul Poliţei Arad.

Femeia de 67 de ani, Margareta Saijo, a fost transportată de urgenţă la spital, după ce în prealabil, poliţista aflată în misiune i-a acordat primul ajutor.

„Starea victimei este stabilă. Femeia a suferit doar o fractură la picior şi un traumatism la cap”, a declarat Ana- Aurelia Acon, medic primar în cadrul Spitalului de Urgenţă Arad.

Poliţista implicată în accident a fost supusă alcool- testului, acesta ieşind negativ. Poliţiştii fac acum cercetările de rigoare pentru a afla cine a purtat vine producerii accidentului.

Ora 09.29

În aceste momente, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie pentru a ancheta cazul.

Traficul rutier în zona Gării se efectuează cu dificultate.

Pentru mai multe imagini de la accident CLICK AICI

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite