O femeie a aflat că fostul concubin a scos un credit pe numele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din orașul Pecica și un agent de asigurări sunt cercetați penal pentru că au întocmit acte false, în numele altei persoane, pentru obținerea unui credit în valoare de 2.000 de lei, pe care au omis să îl mai achite.

Jandarmii au fost sesizați de o femeie care le-a povestit că, în anul 2008, fostul ei concubin a obținut un credit pe card de la o societate de asigurări, în valoare de 2.000 de lei.  Contractul de creditare a fost în numele femeii, însă aceasta habar nu avea. A descoperit mai târziu, când a început să primească numeroase somații de plată a ratelor aferente creditului contractat.

Astfel, oamenii legii au început cercetările. Nu a durat mult până au descoperit că cei vinovați sunt Camelia R. De 45 de ani, agent de asigurări, și Florin M., de 24 de ani, fostul concubin.

„Banii i-a cheltuit în scop personal, în decursul celor doi ani de zile. Pe numele lor au fost întocmite acte premergătoare pentru începerea urmăririi penale pentru înșelăciune, complicitate, falsul în înscrieri materiale sub semnătură privată, uzul de fals, fals intelectual și abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor”, a declarat Daniel Monoranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite