O fată de doar 13 ani susține că a fost violată într-o toaletă a mall-ului Atrium Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 13 ani din Arad a ajuns în această dimineață la Medicina Legală, după ce susține că a fost violată într-o toaletă a noului mall Atrium.

Tânăra spune că nu își mai aduce aminte cum a ajuns la mall, decât că trebuia să se întâlnească cu prietenul ei, dar susține că a fost violată de doi bărbați. Angajații complexului comercial au găsit-o pe coridorul mall-ului și au anunțat imediat poliția.

“Nu există nicio plângere formulată de către tânără pentru viol. Până nu vom primi rezultatele de la Medicina Legală, nu știm ce s-a întâmplat”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

Tinerei i-au fost recoltate niște analize, iar în funcție de rezultatul acestora se va știi cu exactitate dacă este sau nu vorba de un viol. Fata le-a povestit anchetatorilor că trebuia să se întâlnească cu prietenul ei, când doi băieți au luat-o și au adus-o în mall.

Reprezentanții Atrium nu vor să declare nimic despre acest caz, ba mai mult spun că pe înregistrările video de pe camerele de luat vederi a complexului nu se vede când minora a intrat în mall, cu atât mai mult să fi ajuns într-o toaletă cu doi bărbați.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite