UPDATE Unul din cei doi muncitori răniți în explozia de la Pecica a fost transportat cu un avion privat la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul din muncitori a fost transportat de urgență la București
Unul din muncitori a fost transportat de urgență la București

În această dimineaţă o explozie a fost pe cale să provoace o adevărată tragedie în cadrul unei societăţi comerciale din Pecica. În urma exploziei, doi muncitori au fost grav răniţi, suferind arsuri pe întreg corpul.

Ora 14.40

Un avion privat a preluat în această după masă, de pe Aeroportul din Arad, bărbatul care a suferit arsuri extrem de grave pe mai bine de 40 la sută din corp, în urma exploziei petrecute azi dimineață la o societate din Pecica, pentru a-l transporta în capitală.

Potrivit medicilor starea lui este una gravă, de aceea a fost nevoie de un transport urgent la un spital din București. Incidentul a avut loc la o firmă de contrucții din Pecica. Se pare că explozia a fost provocată de un transformator electric.

Doi muncitori au fost răniți grav, unul dintre ei suferind arsuri pe aproape 20 la sută din corp, iar cel de-al doilea 40 la sută. În momentul de față, mai mulți inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au început o anchetă la firma unde a avut loc incidentul pentru a stabili dacă este vorba sau nu de un accident de muncă și dacă cei doi muncitori răniți erau angajați cu forme legale.

Ora 10.50

Incidentul a avut loc în această dimineaţă, iar la ora actuală nu se cunosc exact cauzele exploziei. Cert e, că doi muncitori care se aflau în zonă şi lucrau, au fost grav răniţi.

Aceştia au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean, unde medicii au hotărât ca unul dintre ei să fie transportat la Bucureşti. În jurul prânzului, un elicopter SMURD va prelua una dintre victime şi o va transporta de urgenţă la un spital din capitală.

Poliţiştii au început şi ei o anchetă în acest caz.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite