O delegație a Camerei de Comerț Arad se află la Madrid pentru a pune bazele unor parteneriate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Arad se află în aceste zile la Madrid. Mai exact este vorba despre directorul Expo Arad Internaţional şi cel al Direcţiei Afaceri Europene din cadrul Camerei.

Această vizită de studiu a reprezentanţilor Camerei de Comerţ arădene are loc în cadrul proiectului ADAPTIC, inclus în Programul Operaţional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane.

Delegaţia arădeană formată din Nicolae Groşan, directorul Expo Arad Internaţional şi Raluca Păcurariu, director al Direcţiei de Afaceri Europene vor participa la o serie de întâlniri organizate de partenerul transnaţional.

„Instituto de Formacion Integral Madrid a asigurat întâlniri reprezentanţilor camerali din Arad cu omologii lor de la Camera de Comerţ din Madrid. Cu acest prilej au stabilit contacte cu directorul Departamentului de Relaţii Internaţionale şi cu Directorul Departamen- tului de Competitivitate şi Inovare, urmând să dezvolte parteneriate a căror beneficiari finali vor fi firmele spaniole şi arădene. În aceeaşi zi, delegaţia arădeană a participat la o întâlnire cu Confederaţia Antreprenorilor din Madrid – CEIM, asociaţie mai apropiată sistemului cameral din Ro­mânia ca şi funcţionare şi reprezentare. Cu aceştia din urmă s-a discutat despre nevoia continuă de formare profesională şi despre necesitatea absorbţiei fondurilor europene. Concluzia acestei întâlniri a fost ideea unui proiect de formare profesională pentru forţa de muncă arădeană care să lucreze cu tehnologie spaniolă”, se precizează în comunicatul dat publicităţii de biroul de presă al CCIA.

Potrivit aceleiaşi surse, delegaţia arădeană  are cuprinse în agenda întâlnirilor o serie de vizite la Ministerul Industriei, Turismului şi Comerţului Madrid, Ministerul de Inovare şi Ştiinţă, IFEMA - Centrul de expoziţii şi conferinţe din Madrid.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite