O arădeancă a fost atacată și mușcată de o haită de câini. Femeia a ajuns de urgență la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia muscata de caini
Femeia muscata de caini

În plină zi, o femeie de 40 de ani a fost atacată din senin de mai mulți câini. Arădeanca a fost salvată din colții maidanezilor de un bărbat care trecea prin zonă. Femeia a fost operată și se află în continuare pe patul de spital, însă starea ei este bună, spun medicii.

Femeia, Florina Hididiș, a fost la un pas de a fi sfâșiată de o haită de câinii fără stăpân. Femeia se îndrepta duminică spre casă, când la un moment dat, în zona Făt-Frumos din cartierul Aurel Vlaicu,  mai mulți câini maidanezi care se plimbau pe străzi, s-au repezit asupra ei și au mușcat-o de picioare.
Disperată, Florina a strigat după ajutor și a încercat să se apere cu poșeta și plasa pe care le avea în mâini.

„M-au atacat şi m-au muşcat peste tot. De ambele picioare, de fese, de mâini. Norocul meu că nu am căzut jos că altfel m-ar fi mâncat de vie”, a declarat Florina Hididiş, victima.

Femeia muscata de caini

Și se poate spune într-adevăr că arădeanca a avut noroc pentru că tocmai în zonă un paznic a auzit țipetele ei și a pus mâna pe o unealtă, pentru a îndepărta animalele.

Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Arad unde a fost direct băgată în operație.

 „Pacienta a ajuns la Spitalul Judeţean cu mai multe răni, după ce a fost atacată de câini. A fost supusă unei intervenţii chirurgicale. E evident că viaţa i-a fost pusă în pericol, plăgile au sângerat puternic iar riscul transmiterii unor boli există în astfel de situaţii”, a declarat dr. Adrian Viner, director medical din cadrul Spitalului Judeţean Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite