ORAŞUL PE SCURT: Trafic infernal de dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au circulat cu greutate astăzi
Maşinile au circulat cu greutate astăzi

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Arad.

Trafic infernal de dimineaţă
Arădenii care au pornit în această dimineaţă spre serviciu au avut parte un trafic îngreunat, în special în zona Podgoria. Zeci de minute petrecute în şir la semafoare şi trafic redirecţionat din cauza şantierelor de pe străzi, mulţi au capitulat în faţa haosului din centru pentru a lua tramvaiul sau taxiul.

Captură de bijuterii la vamă

Trafic cu bijuterii în Vama Nădlac, unde Garda Financiară a descoperit într-un microbuz înmatriculat în Italia 300 de kilograme de lănţişoare, brăţări şi cercei din argint cu pietre Swarowski. Bijuteriile în valoare de 300.000 de euro au fost descoperite în 21 de genţi de voiaj. 

Întârzieri pe şantiere

Se anunţă o lună de întârziere pe şantierele oraşului. Dacă până acum, Primăria a calculat două săptămâni de întârzieri, alte două săptămâni ar urma se li se alăture pe fondul temperaturilor mici. Ploaia, zăpada sau frigul ajung astfel să paralizeze refacerea gropilor sau a străzilor din oraş.

Se votează lista pentru ANL-uri
Peste 800 de arădeni se bat pentru cele 128 de locuinţe ANL din Micălaca Est. Proiectul face referire la cei care şi-au depus cereri pentru ocuparea unui ANL. Deşi numărul solicitanţilor este mult mai mare decât cel al locuinţelor, punctele şi şansa sunt principalele atuuri la viitoarele ANL-uri.

200 de joburi pentru şomeri

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad a anunţat numărul ofertelor de muncă declarate vacante. După o perioadă lungă în care Aradul era deficitar la acest capitol, numărul joburilor disponibile a crescut la 220. Astfel, pentru arădeni sunt puse la bătaie 208 oferte de muncă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite