ORAŞUL PE SCURT: Reabilitare la apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Arad.

Reabilitare la apă
Consilierii locali discută astăzi proiectul de reabilitare a conductelor de apă şi canalizare din municipiul Arad, proiect pentru care municipalitatea va plăti 2 milioane de euro. În proiect sunt cuprinse 100 de străzi, adică peste 50.000 de metri de reţele de alimentare cu apă şi peste 17.400 de metri de reţele de canalizare, vechi de mai bine de 25 de ani.

Maşină pe post de butic
Un bărbat din Arad a fost depistat astăzi de către oamenii legii în timp ce încerca să vândă trecătorilor mai multe pachete de ţigări netimbrate, chiar din autoturismul lui. F. Florin a fost depistat pe strada Poetului din Sântana, cu 380 pachete ţigări netimbrate în valoare de aproximativ 1.900 lei. Comerciantul a fost amendat.

Amenzi pentru angajatori
Inspectoratul Teritorial de Muncă au anunţat astăzi că, începând de săptămâna viitoare, toţi angajatorii care nu vor trimite contractele de muncă cu o zi mai devreme de data de angajare vor fi amendaţi cu câte 1.500 de lei pentru fiecare contract neînregistrat. Măsurile au fost luate după problemele găsite la firmele arădene în 2009.

Grădiniţă la Filarmonică
Filarmonica de Stat Arad a anunţat în această dimineaţă că intenţionează să înfiinţeze o grădiniţă de concert. Aceasta va funcţiona în sala corului şi, în timpul concertelor, părinţii îşi vor putea lăsa copiii într-un cadru organizat, unde persoane abilitate din cadrul instituţiei se vor ocupa de educarea artistică a copiilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite