ORAŞUL PE SCURT: Aradul îngropat în zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cartierul Aurel Vlaicu, îngheţat sub zăpadă
Cartierul Aurel Vlaicu, îngheţat sub zăpadă

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Arad.Aradul îngropat în zăpadăNinsorile purernice din acest weekend, îngropat în doar câteva ore oraşul sub troiene de zăpadă. Iarna a dat mari bătăi de cap şoferilor în această dimineaţă, care cu greu au mai putut ieşi din parcările blocurilor.

Mai mult de jumătate din străzi sunt şi la ora actuală impracticabile, iar circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe toate arterele principale ale Aradului.

Două persoane au murit de frig
Două persoane din cele 11 care au murit în ultimele zile de frig sunt din Arad, au anunţat în această dimineaţă reprezentanţii Ministerului Sănătăţii. Medicii arădeni recomandă evitarea expunerii la frig şi o alimentaţie bogată în proteine şi vitamine în zilele cu temperatură foarte scăzută. Bătrânii sunt rugaţi să stea doar în casă.

Vânătoare neautorizată
Ancheta în cazul poliţistului de frontieră care s-a împuşcat accidental a scos la iveală noi informaţii. Potrivit criminaliştilor, partida de vânătoare în urma căreia Laurenţiu Branc şi-a pierdut viaţa nu era autorizată. Agentul se afla singur în maşină când arma s-a descărcat. Colegii acestuia spun că au auzit un foc de armă şi au încercat să-i acorde primul ajutor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite