Hunedoara: ORASUL PE SCURT/Spărgător de vile, prins de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: ORASUL PE SCURT/Spărgător de vile, prins de poliţie
Hunedoara: ORASUL PE SCURT/Spărgător de vile, prins de poliţie

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

Spărgător de vile, prins de poliţie
Un tânăr de 20 de ani, din judeţul Dolj, eliberat recent din închisoare, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce a furat din mai multe case cu etaj din Deva, Sibiu şi judeţul Timiş, bunuri în valoare de peste 50.000 de lei. Spărgătorul acţiona noaptea şi intra pe ferestrele imobilelor, în timp ce proprietarii dormeau. Fura tot ce considera de valoare. O parte din pagubă a fost recuperată.

Paznici care au păzit hoţii
Doi agenţi de pază care suprevegheau platforma industrială a Arcelor Mittal din municipiul Hunedoara sunt cercetaţi penal pentru că au lăsat un bărbat, rămas neidentificat până în prezent, să intre în incinta stabilimentului şi să fure, într-o singură noapte, aproape şase tone de deşeuri feroase. Paguba, în valoare de 7.700 de lei, a fost recuperată. Cei doi paznici sunt cercetaţi în libertate.

Protest la Castelul Corvinilor
Un grup de hunedoreni nemulţumiţi a protestat astăzi, prin afişarea unui banner de 14 metri, lângă Castelul Corvinilor. „Suntem nemulţumiţi că S.C. Talc Dolomită poluează castelul, că oamenii aruncă gunoaie în grădina acestuia, că autorităţile nu s-au implicat în salvarea mocăniţei, în timp ce Ecosid nu a ecologizat niciun hectar din cele 140”, a declarat Dan Bera, unul dintre tineri.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite