Nu mai sunt bilete la concertul rock-simfonic de la Filarmonică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii sunt tot mai pasionaţi de concertele de la Filarmonică. Astfel şi concertul rock-simfonic programat de Filarmonica de Stat Arad, pentru joi se bucură de un interes mare din partea publicului.

Acest fapt i-a determinat pe organizatori  să reprogrameze concertul şi pentru a doua zi.

„Având în vedere cererea record de bilete înregistrată pentru concertul rock-simfonic, care va avea loc joi, 21 octombrie 2010, de la ora 19.30, la Filarmonica de Stat din Arad, conducerea instituţiei a hotărât reluarea spectacolului şi pentru a doua zi, respectiv, vineri, 22 octombrie, cu începere de la aceeaşi oră. Pentru concertul de joi, 21 octombrie, biletele au fost epuizate la doar câteva ore de la punerea lor în vânzare”, au spus reprezentanţii Filarmonicii.

Din programul celor două concerte fac parte prelucrări simfonice şi vocal simfonice din repertoriul formaţiilor Queen, Deep Purple, Blues Brothers, Rolling Stones, Beatles şi Kevin Costner and Modern West.

Corul Academic împreună cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat din Arad vor fi dirijate de maestrul Horst Hans Backer, cel care a realizat aranjamentul pieselor. Evenimentele se bucură de participarea extraordinară a actorului Claudiu Bleonţ.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite