Nouă transfugi au fost reținuți azi dimineață la vama Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac au reţinut nouă persoane, care se aflau ascunse în interiorul unui automarfar.

În această dimineaţă, poliţiştii de frontieră de la vama Nădlac, cu ocazia efectuării controlului pe sensul de ieşire din ţară au descoperit ascunși printre încărcătura unui automarfar înmatriculat în România, nouă persoane de sex masculin, care se sustrăgeau controlului de frontieră.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, Tir-ul era încărcat cu 39 paleţi cu garnituri presate din Vâlcea pentru o societate din Franța.

Persoanele găsite în interiorul autovehiculului sunt cetăţeni din Pakistan (patru persoane) şi Afganistan (cinci persoane), cu vârste cuprinse între 17 şi 30 ani, având documente temporare de identitate eliberate de O.R.I.. Bărbaţii inteţionau să ajungă în Spaţiul Schengen.

Șoferii automarfarului, cetăţenii români Constantin S., în vârstă de 31 ani şi Vasile O., în vârstă de 40 ani, au declarat că nu ştiu cum au ajuns cetăţenii din Pakistan şi din Afganistan în interiorul mijlocului de transport.

”Noi continuăm cercetările în vederea depistării persoanelor implicate în organizarea și călăuzirea grupului, precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a declarat Mihaela Leș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție de Frontieră Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite