Arad: Nopţile la cazino s-au scurtat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănăţenii îşi joacă norocul tot mai rar, iar ruleta şi pokerul îi atrag doar pe cei cu adevărat pasionaţi.

Cazinourile din Timişoara îşi închid mesele sau reduc programul de lucru. Speriaţi de recesiune, bănăţenii dau tot mai rar pe la cazinouri, iar crupierii şi barmanii se adaugă listei de angajaţi disponibilizaţi. „La 1 iunie am fost nevoiţi să închidem cazinoul şi am disponibilizat toţi angajaţii”, a spus Meda Gligor, de la Casino Bastion.

Spre deosebire de sălile de jocuri din Timişoara, cele două mari cazinouri din Arad nu sunt atinse de criza financiară. „Imediat ce ne-am deschis, nu puteam spune că duceam lipsă de clienţi. Asta, în urmă cu trei ani. Seară de seară, erau arhipline ambele săli ale cazinoului. Nici acum nu ne putem plânge de clienţi. S-au mai împuţinat, însă nu ne-am pierdut clienţii fideli”, a spus Cristian C., crupier la un cazinou din Arad. Ruleta şi blackjack-ul îi ţine pe clienţii casei în febra jocului aproape în fiecare seară, iar sumele care se aruncă pe masa verde sub formă de jetoane variază între 10.000 şi 15.000 de euro.

Cazinourile arădene au clienţi locali, dar şi din Oradea şi Timişoara. Cei mai insistenţi jucători sunt însă chinezii care locuiesc în Arad. Conform crupierilor, asiaticii se încăpăţânează să piardă sume mari, care pot ajunge şi la 10.000 de euro.  (Darius Loga)

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite