Nemții caută lucrători în Arad pentru hoteluri și agricultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Veşti bune pentru arădenii care îşi caută de lucru peste hotare. Angajatorii nemţi caută lucrători în agricultură dar şi personal în domeniul hotel-gastronomie. Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă ofertele de muncă pentru Germania şi oferă detalii vizavi de con­diţiile angajare.

Angajatorii nemţi recrutează lucrători în agricultură atât la culesul produselor agricole, cum ar fi căpşune şi sparanghel, cât şi la vânzarea produselor agricole. Arădenii interesaţi de aceste oferte trebuie să aibă experienţă în agricultură, condiţie fizică bună şi să cunoască limba germană de bază, în cazul culesului şi cunoştiinţe extinse, în cazul vânzării produselor. Condiţiile de salarizarea sunt avantajoase fiind oferit un salariu de 800 euro net pe lună, cazare şi masă. Locurile de muncă sunt sezoniere, pentru perioada aprilie-iunie, iar timpul de lucru este de 40-50 ore pe săptămână.

Alte oferte tentante pentru persoa­nele care îşi caută un serviciu în afara ţării sunt cele din domeniul hotelier. Sunt căutaţi bucătari, cameriste, ospătari dar şi ajutoare în bucătărie şi în gastronomia de sistem. Personalul de specialitate selectat va fi plătit cu un salariu cuprins între 1.500 şi 2.000 de euro brut, pe lună, iar cel auxiliar, cu 1.200 – 1.500 de euro, lunar.

Şi în acest caz ofertele sunt sezoniere, angajarea urmând să se facă pentru perioada mai-noiembrie.

Arădenii interesaţi de oferta de muncă pentru Germania pot lua legătura cu reprezentanţii Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, pentru mai multe informaţii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite