Neglijenţa a făcut victime şosele. Bilanţul: un mort şi trei răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut cercetări la locul accidentului
Poliţiştii au făcut cercetări la locul accidentului

Un bărbat şi-a pierdut viaţa iar alţi trei au fost răniţi grav în urma unor accidente rutiere petrecute la Arad. Primul a avut loc, pe timpul nopţii pe strada Petru Rareş din municipiu. Potrivit poliţiştilor, un tânăr care venea dinspre Oradea, după ce a intrat în municipiu nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de tirul care circula în faţa sa şi s-a izbit în plin de acesta.

„Eu nu am avut viteză, vreo 30 la oră şi dintr-o dată am auzit doar izbitura puternică. Când m-am dat jos să mă uit să văd ce s-a întâmplat am văzut microbuzul care era înfipt în spatele tirului meu. În interior erau doi bărbaţi care aveau nevoie de ajutor”, a declarat şoferul tirului.

În microbuz se afla şoferul şi un pasager. Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare iar apoi răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad pentru investigaţii suplimentare.

Click aici pentru Galerie Foto:

Microbuzul a fost serios avariat

Câteva ore mai târziu, un alt accident rutier a avut loc pe Drumul Naţional 7. Totul s-a petrecut la intrarea în Păuliş, dinspre Lipova. Din primele cercetări se pare că un şofer în vârstă de 65 de ani, într-o curbă semnalizată, a pătruns pe contrasens și a intrat frontal într-un tir care se deplasa regulamentar.
„Din primele cercetări se pare că şoferul din Prahova, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un tir care circula regulamentar din sens opus. Din păcate, în urma impactului, şoferul a murit pe loc iar pasagerul din dreapta a fost rănit”, a precizat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Şi în acest caz  a fost nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare. Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să reducă viteza, să circule cu atenţie şi să-şi echipeze autoturismele cu cauciucuri de iarnă, în condiţiile în care e posibil ca şoselele să fie acoperite cu polei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite