Nădlacul va sărbători Ziua Națională a României printr-un spectacol literar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Națională a României
Ziua Națională a României

Pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României, sub genericul “Marea Unire – Vis împlinit la 1 Decembrie 1918“, în Nădlac va avea loc un Spectacol literar, muzical și coregrafic, primul de acest gen organizat vreodată în oraș.

Măreţul eveniment va fi sărbătorit în oraşul Nădlac, marţi, 30 noiembrie 2010, începând cu ora 12.00, la Casa de Cultură a oraşului. Cu această ocazie, Primăria oraşului, dascălii şi elevii Grupului Şcolar „J.G. Tajovsky” vor prezenta Comunicări Ştiinţifice, prin vocea celor mai buni reprezentanţi ai autorităţilor locale, elevilor, învăţătorilor şi profesorilor de istorie.

După prima parte a evenimentului, va urma cea mai aşteptată parte a spectacolului, un program literar, musical și coregrafic pregătit şi coordonat de familia învățătoarei Delia şi Ioan Borlea şi cu participarea extraordinară a celor mai bune dintre formaţiile artistice locale.

“Vor urca pe scenă Junii Nădlacului, Sălășan, Banat Ja și Corul de Copii. Programul artistic se va încheia, aşa cum se obişnuieşte deja, cu hora unirii. Întreaga populaţie a oraşului Nădlac este aşteptată cu mult drag alături de organizatori la sărbătorirea acestui măreţ eveniment din istoria multimilenară a poporului român”, a declarat domnul Suciu Gheorghe,corespondent din orașul Nădlac.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite