Nădlăcanii şi-au sărbătorit doamnele şi domnişoarele din localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Nădlac, ziua de ieri a fost sărbătorită cum se cuvine, cu muzică, flori şi dans. Conform tradiţiei, şi anul acesta Clubul Orăşenesc al Pensionarilor din Nădlac (COPN) a organizat sărbătorirea Zilei Internaţionale a Femeii.

Acţiunea de sărbătorire a fost urmată de un bal tradiţional desfăşurat în restaurantul Hotelului din localitate, la el participând femeile din Nădlac, dar şi persoane din administraţia locală şi nu numai. Preşedintele de onoare al COPN, Vasile Ciceac, primarul localităţii a ţinut să felicite toate femeile.

Petrecerea din restaurantul Hotelului din localitate a început „în forţă” cu o surpriză pentru doamnele sărbătorite: un program de excepţie susţinut de majoretele din Nădlac şi un recital de cântece şi poezii susţinut de către copii îndrumaţi de învăţătoarea Delia Borlea. 

image

În cadrul acţiunii a avur loc şi un program artistic susţinut de pensionari şi invitaţii care au interpretat câteva cântece şi glume, apoi primarul oraşului şi  vicepreşedintele COPN, Gheorghe Suciu au recitat poezii scrise de ei în cinstea evenimentului sărbătorit.

Au mai recitat poezii Radomir Karkus, Ştefan Roszkoş şi Florica Marte.  A urmat apoi cel mai frumos moment al serii şi anume dansul şi petrecerea propriu-zisă. Toţi „petrecăreţii” au aşteptat acest moment cu sufletul la gură deoarece nădlăcanii au „în sânge” dansul şi voia bună.  Programul a continuat cu tradiţionala tombolă, care, şi ea a fost aşteptată cu mare nerăbdare, toţi participanţii având noroc de câştig.

image


Meniul servit de petrecăreţi a constat în: aperitiv (sărăţele, mandarine, cafea), ciorbă cu perişoare, friptură de porc cu garnitură, desertul („Amandină” şi cafea), răcoritoare (apă minerală şi sucuri), un meniu simplu şi tradiţional, iar formaţia condusă de Andrei Porubski s-a ocupat cu asigurarea bunei dispoziţii.

„Toată lumea s-a distrat, a cântat şi s-a simţit foarte bine”, Andrei Ianecsko, preşedintele COPN.

Sărbătorirea şi petrecerea organizată în cinstea  femeilor s-a încheiat în miez de noapte.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite