Nădlăcanii au primit, în premieră pentru județul nostru, un aparat de vâslire la sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nădlăcanii se laudă că au un asemenea aparat, care nu mai există în judeţul Arad, aparat care face parte dintr-o donaţie a unor oameni din Slovacia.  Aparatul costă 1.800 de euro și este o premieră pentru Arad.

Domnul Pavol Valent, preşedintele Asociaţiei Slovace de vâslire din Banska Bystrica a vizitat zilele trecute Nădlacul. Scopul vizitei a fost de a dona Catedrei de educaţie fizică din Grupul Şcolar „J.G. Tajovsky”, un aparat pentru vâslire la sală în valoare de 1.800 euro, în numele asociaţiei pe care o reprezintă.

“Un astfel de aparat este o noutate pentru oraşul şi judeţul nostru şi nu numai. Acest aparat va permite tinerilor liceeni din Grupul nostru Şcolar să-şi antreneze, la orice oră, forţa fizică la sală”, a declarat doamna prof. Ana Carolina Dovaly.

La rândul său, domnul Valent a fost deosebit de încântat de Grupul nostru Şcolar, de faptul că funcţionează la Nadlac şi o secţie slovacă care de-a lungul existenţei sale de 65 de ani a „crescut şi pregătit” oameni de prestigiu cunoscuţi şi în oraşul Banska-Bistrica, iar cu prilejul vizitei la noi, dânsul a invitat patru elevi de la secţia slovacă care vor participa la concursul internaţional la disciplina de vâslire în sală.

Şi pentru că această donaţie să poată deveni o realitate, o contribuţie importantă a avut-o şi fostă elevă a şcolii din Nadlac, Monica Krajcik, care a intermediat această donație. “Adresăm sincerele noastre mulţumiri şi domnului Pavol Valent, cel care a făcut Grupului Şcolar „J.G. Tajovsky” această donaţie foarte utilă tuturor elevilor şi cadrelor didactice”, a spus Gheorghe Suciu din Nădlac.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite