Arad: S-au refugiat de cald pe malul Mureşului (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: S-au refugiat de cald pe malul Mureşului (GALERIE FOTO)
Arad: S-au refugiat de cald pe malul Mureşului (GALERIE FOTO)

Zonele înverzite de pe faleză sunt pline de arădeni. Malul Mureşului şi parcurile amenajate în apropiere au fost pline de persoane care căutau răcoarea.

Sute de arădeni au profitat de vremea frumoasă şi de zilele libere pentru a ieşi la o plimbare pe malul Mureşului. Băncile amplasate la umbră sau terasele cu bere rece din zonă le-au făcut cu ochiul tuturor celor ce au dorit un pic de răcoare.
Au părăsit casa de căldură
De la părinţi care împingeau conştincioşi cărucioarele celor mai mici arădeni şi până la bunici care îşi supravegheau nepoţii pe role, faleza a fost plină ochi. „Venim frecvent la plimbare pe mal, dar zilele astea am fugit de apartamentul încins şi am stat mai mult pe mal. E mult mai bine aici, la răcoare şi umbră. Plus că apropierea Mureşului face ca temperatura să fie mai mică cu câteva grade decât în oraş”, a spus Ileana Moş, o bunică ieşită cu nepoţica la plimbare.

Profit din răcoritoare
Şi Bianca Popa spune că cel puţin câteva ore pe zi stă cu fiul său de 10 luni pe malul Mureşului. „E mult mai răcoare decât în bloc şi stăm la aer curat. El e mai liniştit şi eu citesc sau mai schimb o vorbă cu alte mămici”, a spus aceasta. Şi patronii teraselor de pe mal se declară mulţumiţi de afluxul de arădeni din aceste zile. „Merge foarte bine treaba. Aproape că nu facem faţă la clienţii pe care îi avem. Şi cei care vin doar la o plimbare pe mal, se opresc la un suc sau la o bere rece, aşa că nu prea avem locuri libere niciodată pe terasă”, a spus Gianina Jurculeţ, ospătar la o terasă de pe mal.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite