Arad: Fostul șef al Poliției Municipiului Arad, cercetat penal pentru furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Fostul șef al Poliției Municipiului Arad, cercetat penal pentru furt
Arad: Fostul șef al Poliției Municipiului Arad, cercetat penal pentru furt

Jandarmii arădeni au confirmat în această dimineață înaintarea actelor premergătoare începerii urmăriri penale a lui Gheorghe Ţica, procurorilor din cadrul parchetului Arad.

”Noi am fost sesizați de reprezentanții supermarketului despre faptul că agenții de pază au surprins un bărbat de 57 de ani ce a sustras din interiorul magazinului cinci odorizante auto în valoare de 64,94 lei. Echipa care s-a prezentat la fața locului a înregistrat incidentul și a întocmit actele necesare, conform prevederilor legale. Actele premergătoare au fost înaintate Parchetului arădean fiind repartizate unui procuror de caz”, a declarat căpitan Florin Zapodean, purtător de cuvânt al Jandarmeriei arădene.


Agenții de pază care l-au oprit pe fostul polițist susțin că acesta a făcut mare caz de fosta sa funcție, amenințând pe oricine era dispus să-l asculte.”S-a tot certat cu noi dar în final am găsit odorizantele în şosetele dumnealui”, spune unul dintre agenți.


Oameni cu greutate prinși la furat


Sub protecția anonimatului angajații magazinului susțin că frecvența furturilor din supermarket este foarte mare.” Ați  fi surprinși câți oameni grei ai Aradului recurg la astfel de gesturi. Îi vedem zilnic furând nimicuri, doar de dragul de a fura”, a declarat unul dintre angajaţii hipermarketului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite