Municipalitatea arădeană elimină cozile de la ghişee cu bilete de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea arădeană vrea să rezolve problema cozilor de la ghişe. Pentru aceasta, primăria cumpără un sistem electronic de bilete de ordine, sistem care ar trebui să elimine cozile.

În acest fel, funcţionarii din cadrul primăriei pot vedea în orice moment dacă s-au format cozi în sala de aşteptare. Mai exact cum va funcţiona: automatul de bonuri, care va fi instalat la intrare, va emite bonuri de ordine clienţilor.

În momentul în care automatul emite bilet, operatorul de la ghişeu va fi atenţionat printr-un semnal acustic şi visual. De la ghişeu, operatorul va putea apela numărul care urmează în sistem. Afişajul electronic va indica numărul apelat, precum şi numărul ghişeului la care trebuie să se prezinte.

Întregul sistem va scoate din buzunarul primăriei puţin peste o mie de euro. „În urma mutării activităţii în Palatul Cenad persoanele care solicită autorizarea activităţilor de transport şi a activităţilor comerciale şi orice alte activităţi conexe acestora se adresează direct la serviciul nostru, acest produs este necesar pentru buna funcţionare a serviciului mai sus menţionat”, se precizează în caietul de sarcini.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite