Muncitorii şi comercianţii se luptă cu nămeţii încă de dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au ieşit la curăţat zăpada dintre blocuri
Oamenii au ieşit la curăţat zăpada dintre blocuri

De ore bune ninsoarea nu s-a mai oprit în Arad şi oamenii au fost nevoiţi să ia măsuri. Astfel, proprietarii de magazine, cei care asigură curăţenia la blocuri şi cei de la casele particulare s-au mobilizat în această dimineaţă şi au ieşit la curăţat zăpada.

Autorităţile spun că pe străzi s-a intervenit chiar de sămbătă.

„Pe traseu sunt cinci împrăştietoare de nisip şi sare, trei pluguri şi zeci de persoane care curăţă manual. S-a intervenit şi la staţiile de tramvai”, spune Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad. 

Dacă în cartiere oamenii s-au pornit mai greu la curăţat, pe centrul oraşului ei erau cu lopata în mână încă de la primele ore ale dimineţii.

„Trebuie să curăţ tot în jurul blocului. Sunt de o oră împreună cu fiul meu la curăţat. Oricum după masă o luăm de la capăt, dacă va ninge tot aşa”, spune Paraschiva Gusta.

Unii spun că de frica amenziilor ies din oră în oră la curăţat.

„Cuantumul amenzii este între 1001-2000 lei pentru necurăţarea trotuarelor şi a căilor de acces. În ultima perioadă am dat 20 de amenzi, în special persoanelor juridice, asta după ce am împărţit 3000 de notificări în tot oraşul, prin care le aduceam la cunoştiintă de obligaţiile de a curăţa trotuarele şi îndepărta ţurţurii”, spune Viorica Graur, director al Poliţiei Comunitare Arad. 
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite