Muncă la miezul nopţii pe şantierul din Boul Roşu care va fi gata la sfârșitul lunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de pe străzile Dragalina şi Decebal trebuie să fie terminate la sfârşitul lunii septembrie. Muncitorii care s-au apucat la începutul lunii de amenajarea parcărilor, reabilitarea trotuarelor şi a carosabilului pe străzile Dragalina şi Decebal, zoresc în aceste zile munca.

Obiectivul este ca şantierul să se închidă la termenul negociat între primărie şi firma executantă, adică 30 septembrie.

Pavaje noi în centru

„Pe ambele străzi se lucrează la carosabil, trotuare şi parcări. Şantierul rămâne deschis până la sfârşitul lui septembrie, când ambele străzi trebuie finalizate”, a spus Ioan Bodran, şef lucrări.

Conform Primăriei Arad, pe cele două străzi se va lucra şi noaptea. „S-a decis ca noaptea să fie turnat asfaltul, tocmai pentru a nu afecta traficul, mai ales că pe strada Decebal accesul autoturismelor pe una dintre benzi este interzis”, a spus Răzvan Popa, directorul tehnic din cadrul Primăriei Arad. Tot aceeaşi firmă execută lucrările de înlocuire a pavajului din centrul oraşului.

„A trebuit să înlocuim pavajul acolo unde a fost nevoie. Sunt locuri în care acesta se află în stare de degradare, mai ales în zonele în care au fost chioşcurile de ziare”, a  mai spus Ioan Bodran.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite