Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri pentru copiii pompierilor arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii pompierilor au primit cadouri
Copiii pompierilor au primit cadouri

Peste 130 de copii ai cadrelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad s-au bucurat de venirea lui Moş Crăciun, pe care l-au întâmpinat cu poezii şi colinde.

Aşa cum îi stă bine unui Moş Crăciun, acesta a sosit cu maşina de pompieri şi a intrat în sala în care-l aşteptau copiii pe scara culisabilă încărcat de cadouri, spre deliciul celor mici.

Inspectorul şef al ISU Arad, colonel Ioan Bogdănescu le-a urat atât părinţilor, cât şi celor mici Sărbători Fericite şi un an cât mai bun, după care corul de colindători compus din ofiţeri şi subofiţeri au introdus asistenţa în spiritul Crăciunului, interpretând câteva colinde tradiţionale. A venit, apoi, rândul celor mici să-l convingă pe Moş Crăciun că au fost copii cuminţi, acesta răsplătindu-i cu dulciuri şi jucării.

“Cadourile copiilor au fost oferite din fondurile Asociaţiei „Pompierul” Arad şi din contribuţia IPA (Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor)”, a declarat Sorina Ambruș, purtător de cuvânt la ISU Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite