Moş Crăciun cu bască şi epoleţi a făcut cadouri copiilor din localitatea Şiria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru şirieni, Moş Crăciun are bască şi epoleţi
Pentru şirieni, Moş Crăciun are bască şi epoleţi

Ca în fiecare an, în decembrie, Crăciunul îi molipseşte şi pe frontieriştii arădeni. Astfel că, printre controalele la sânge de la frontiera arădeană, aceştia au împărţit cadouri copiilor de la Şcoala Specială Şiria.

După un an plin în care au căzut multe capete la frontiera arădeană în urma scandalurilor iscate de mite, vameşii au pus de această mână de la mână pentru un Crăciun mai dulce pentru cei peste 50 de copii de la Şiria.

Astfel, nelipsitul Moş Crăciun, care în acest an poartă epoleţi şi bască a împărţit în stânga şi în dreapta, celor mici, îngeraşi şi moşii de ciocolată, fructe, cozonaci şi alte dulciuri pe placul micuţilor.

„Ca de fiecare dată în preajma sărbătorilor şi păstrând tradiţia anilor trecuţi, alături de colegii noştri, am ales să venim în ajutorul copiilor de la Şcoala Specială Şiria, pentru un Crăciun mai frumos în acest an. Cu această ocazie peste 50 de copii cu vârste cuprinse între trei şi 15 ani au beneficiat de aceste bucurii, dulciuri şi atenţie”, a spus Mihalea Leş, purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite