Mobilier din piele ecologică, surprize şi premii, la târgul de mobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Expo Arad Internaţional au anunţat că săptămâna viitoare se va deschide ediţia cu numărul 7 a expoziţiei de mobilă, accesorii pentru mobilă şi decoraţiuni interioare, MobilAR. 

Organizatorii spun că deşi anul 2011 este considerat cel mai dificil an pentru industria mobilei, firme cu tradiţie şi renume în domeniu vor expune în cadrul târgului o gamă variată de produse şi servicii menite să aducă în locuinţa sau în spaţiul nostru un plus de confort şi calitate.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a achiziţiona la preţuri promoţionale următoarele categorii de exponate: mobilă de artă, sculptată, din lemn masiv, cu accesorii preţioase, mobilier din pal melaminat, mobilier tapiţat, mobilier din ratan, mobilier din piele ecologică, mobilier clasic, rustic, dar şi modern, mobilier şi accesorii pentru interior, mobilier la comandă, scaune, mese, colţare, fotolii, canapele, saltele, consultanţă design interior şi exterior şi bucătării, living-uri, dormitoare, holuri, birouri.

,,MobilAR reprezintă o adevărată manifestare artistică în peisajul arădean, o rampă de lansare a celor mai actuale tendinţe, precum şi o bună modalitate de promovare a celor mai inedite creaţii. Pentru a stimula cât mai mult piaţa arădeană, firmele vin în întâmpinarea vizitatorilor cu reduceri la toate articolele, iar noi am pregătit surprize şi premii pentru vizitatori în fiecare zi de târg”, spune Gabriela Bora, manager proiect.

Transportul la târg va fi gratuit  pe traseul Podgoria – Expo Arad şi retur. Târgul se va putea vizita, joi, 19 mai, între orele 11.00 -20.00, vineri şi sâmbătă, între 10.00 şi 20.00, iar duminică, între 9.00 -16.00.

Biletul de intrare va fi de 2 lei.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite