Misiune uşoară pentru Bătrâna Doamnă în faţa Unirii Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Capătă a executat echipa alb-negrilor cu o „dublă”.
Alexandru Capătă a executat echipa alb-negrilor cu o „dublă”.

Echipa fanion a oraşului de pe Mureş şi-a trecut încă trei puncte în cont după ce a învins echipa Unirea Alba Iulia cu scorul de 2-0 (1-0). Alexandru Capătă a  executat echipa alb-negrilor cu o „dublă”.

UTA a deschis scorul după nouă minute şi a controlat jocul până la finalul primei reprize. Nădăban pătrunde pe stânga şi centrează în faţa porţii, de unde Capătă reia puternic din trei metri şi înscrie, 1-0. ”Am avut momente mai multe în care am dominat. A fost un teren greu. Am fost puţin obosiţi, dar până la urmă punctele au rămas aici”, a declarat Roland Nagy, antrenor UTA.

Repriza a doua a început într-o uşoară dominare a arădenilor care s-a accentuat treptat şi s-a cocretizat pe tabelă în minutul 63. Purece acentrat în careu de unde Capătă a tras la colţul scurt de la 11 metri, fără şanse pentru portarul oaspete.

În minutul 91 arbitrul a anulat un gol al UTA-ei. Voiculeţ recentrează cu capul un balon pe care Diarra îl introduce în poartă tot cu capul, dar tuşierul semnalizează offside la Diarra. „Alb-roşii” încheie turul la Iaşi. „Noi în acest moment avem o echipă tânără care sperăm să confirme în viitor. Cred că lipsa de experienţă a fost cauza înfrângerii de azi”, a spus după meci Adorian Himcinschi  antrenor Unirea Alba-Iulia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite