Mişcarea Arădeană reia proiectul ,,Arad, dragostea mea!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 În acest sezon elevii vor fi angrenaţi în acest proiect
În acest sezon elevii vor fi angrenaţi în acest proiect

Reprezentanţii Mişcării Arădene au anunţat în această dimineaţă că se va relua proiectul ,,Arad, dragostea mea!” Adela Cristea, coordonatoarea proiectului şi membru al Mişcării Arădene a spus că este vorba despre o altă versiune.

Această versiune aduce jocuri noi şi aplicaţii practice, informaţii inedite despre Arad şi multe surprize pentru copii.

O altă noutate este faptul că, în noul format, există două versiuni ale proiectului şi anume versiunea pentru gimnaziu şi cea pentru liceu, cu grade diferite de dificultate şi cu un nivel diferit al informaţiilor prezentate.

,,În lucru se află deja şi o altă versiune, mult diferită ca abordare, destinată elevilor din ciclul primar. Datorită numeroaselor solicitări din partea şcolilor arădene, vom organiza în luna decembrie o nouă sesiune de formare de formatori pentru acest proiect. Toţi cei interesaţi să devină formatori sunt invitaţi să ne contacteze”, spune Adela Cristea.

Proiectul „Arad, dragostea mea!” a fost lansat în luna martie a acestui an şi este un proiect educaţional care are ca scop sensibilizarea copiilor din şcolile arădene cu privire la valorile şi frumuseţea Aradului.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite