Minorii din Sântana au dat detalii cu seninătate despre crima comisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalii suspecţi în cazul bătrânei ucise în localitatea arădeană  Sântana vor fi prezentaţi, astăzi, judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru omor şi tâlhărie. Aseară, suspecţii au primit mandate de reţinere. Unul pentru 24 de ore, iar celălalt pentru zece ore.

Este vorba despre Claudiu Marius Ani, elev, în vârstă de 15, şi Bogdan Lazăr, 17 ani. Anchetatorii au reuşit ca după trei zile de audieri, să strângă probe suficiente care să-i incrimineze pe cei doi.

Aseară, cei doi alături de oamenii legii s-au întors în casa Magdalenei Uylaky, la locul crimei, pentru reconstituirea faptelor.

Băieţii au povestit cu seninătate derularea faptelor fără să se vadă că ar avea vreo urmă de regret.

Totul a început dumincă noaptea, când cei doi se aflau în faţa unui calculator. Atunci le-a venit idea că ar putea face uşor rost de bani, dacă ar fura de la vecina lor, despre care auziseră că ar fi fost recent vizitată de către rudele din străinătate.

Minorii spreau că în locuinţa sa vor găsi bani şi bunuri de valoare.

Şi-au pus cagule

Ca să nu fie recunoscuţi, tinerii şi-au pus cagule pe faţă, şi-au tras mănuşi pe mâini şi au luat la ei o foarfecă. Cei doi au sărit gardul, dar pentru că au făcut gălăgie victima i-a auzit şi a mers către uşă.

„Acolo a început şi lupta în urma căreia, femeia a fost ucisă cu sânge rece. Apoi au început să caute bani.  Cei doi au plecat din casă cu 29 de lei, două verighete, un lănţişor de aur şi o pungă cu dulciuri”, a spus Cosmin Mihale, comisar de poliţie.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite