Minor prins la furat într-un supermaket din municipiul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au recuperat prejudiciul în totalitate
Jandarmii au recuperat prejudiciul în totalitate

Agenţii de pază ai unui supermarket situat pe Calea Radnei din municipiul Arad, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un tânăr a sustras aparatură electronică din magazin.

La scut timp, o patrulă de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, unde l-a identificat pe I.G. Gheorghe  în vârstă de  15 ani din satul Toflea, comuna Brăhăşeşti, județul Galaţi, domiciliat fără forme legale în municipiul Arad.

Acesta a făcut câteva cumpărături în supermarket, după care și-a ascuns în buzunarul gecii un Modulator FM MP 3 în valoare de 89,99 lei. Acesta a reuşit să treacă de casa de marcat fără să plătească produsul, dar a fost oprit de agenţii de pază la ieşirea din magazin.

“La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, a fost găsit asupra tânărului produsul sustras, în valoare de 89,99 lei. Produsul a fost restituit reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi.    

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite