Ministrul Educației s-a autosesizat în cazul bătăii dintre cele două eleve de la Economic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adelina Băibățan una dintre elevele bătăușe, cu bluză gri și mov
Adelina Băibățan una dintre elevele bătăușe, cu bluză gri și mov

După incidentul de la Arad, Daniel Funeriu, Ministrul Educației cere sancţiuni drastice în cazurile de violenţă în şcoli. Acesta a cerut Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad să sancţioneze drastic persoanele care ar fi responsabile de incidentul de la Colegiul Economic.

Persoanele vizate de anchetă sunt dirigintele clasei, directorul liceului, elevele implicate şi colegii care au asistat la scenă.

“Am solicitat Inspectoratului să organizeze întâlniri cu părinţii, în toate şcolile, pentru discuţii pe tema prevenirii violenţei în şcoli. Toleranţa mea faţă de astfel de acte antisociale este zero”, a declarat ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

Cele două fete din clasa a IX-a de la Colegiul Economic din Arad, care în urmă cu trei zile și-au împărțit pumni în sala de clasă, se vor alege cu nota 5 la purtare.

"Conform regulamentului, elevele putea să fie chiar exmtariculate în urma incidentului pe care l-au comis. Nu cred că pedeapsa primită este prea aspră. De asemenea, și restul colegilor au fost pedepsiți pentru că s-au uitat la ele în timp ce se băteau. Mai mult, persoana care a filmat întreaga scenă a fost și ea sancționată cu nota 5 la purtare", a declarat diriginta clasei a IX-a B de la Colegiul Economic.

Nota 5 la purtare pentru fetele care s-au bătut în timpul orelor

UPDATE Elevele care și-au dat pumni în timpul orei s-au împăcat GALERIE FOTO

Două eleve au ajuns vedete pe Internet după ce s-au bătut în văzul colegilor

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite