Ministrul Daniel Funeriu va petrece ziua de astăzi la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu, vine, astăzi, la Arad unde va vizita universitatea de stat şi cel mai prestigios colegiu din judeţ. Totodată, el va participa şi la evenimentele care au loc în oraşul de pe Mureş

Astfel, la ora 10.00 va vizita Colegiul „Moise Nicoară”, unde îi vor fi prezentate investiţiile pe care Primăria Arad le face acolo, în valoare de 11 milioane de euro, din care 10 milioane euro sunt fonduri europene nerambursabile. În timpul vizitei, ministrul va acorda colegiului şi o distincţie.

Tot, astăzi va vizita universitatea de stat din oraş. Prof.univ.dr. Lizica Mihuţ, rectorul Universităţii „Aurel Vlaicu” spune că ministrul  se va afla la ora 11.30 la Complexul M, iar la ora 12.30, va inaugura Căminul de 5 stele aflat pe Strada Ursului.

După masă ministrul va merge, la Campionatul European de Baschet Feminin U16, fiind aşteptat acolo înaintea meciului României. Ministrul Daniel Funeriuva va trece şi pe la zilele cartierului arădean Bujac. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite