Arad: Un tânăr şi-a pierdut viaţa noaptea trecută într-un accident rutier petrecut între localităţile Milova şi Odvoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă tragedie rutieră a avut loc pe şoseaua Arad-Deva, mai precis între localităţile Milova şi Odvoş, azi noapte în jurul orei 01.30.

Un tânăr de numai 18 ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla s-a răsturnat din cauza vitezei, într-o râpă de aproape 10 metri.

În autoturism se aflau patru pasageri. Într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul vitezei excesive, şoferul autoturismului, C. Bujor Ionel de 44 de ani, a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului, adâncă de aproape 10 metri.

În urma impactului, pasagerul din dreapta, G. Marcel Daniel de numai 18 ani a decedat iar un altul de 19 ani a fost transportat de urgenţă la un spital din Timişoara.

Atât şoferul cât şi celălalt pasager s-au ales cu multiple fracturi. Poliţiştii au demarat o anchetă şi îl cercetează în prezent pe şoferul autovehiculului. „Nici conducătorul auto şi nici pasagerii nu purtau centură de siguranţă”, a declarat în această dimineaţă Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite