Mijloacele de transport în comun au devenit saune. Călătorii abia mai pot respira în ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii încep să fie tot mai revoltaţi de modul în care se circulă cu mijloacele de transport în comun. Căldura sufocantă şi mirosul insuportabil îi fac pe mulţi să meargă pe jos, chiar dacă au plătit suma de 58 de lei pe lună pe un abonament.

Oamenii spun că dacă au de mers  cu tramvaiul mai mult de două, trei staţii simt că leşină.

„Prefer să merg pe jos când am de parcurs distanţe mai mici. Deşi, normal ar fi să merg cu tramvaiul că tot îmi fac abonament lunar. Dimineaţa mai este cum mai este, dar la ora trei când ieşim de la serviciu este groaznic. Căldura este sufocantă şi afară, dar şi în tramvai”, spune Cristina Câmpian din Alfa.

Cu toate acestea, arădenii spun că deşi vor protesta nu vor reuşi să obţină ceva în favoarea lor, deoarece aşa s-a întâmplat şi cu staţiile, când au fost mutate şi nu s-a ţinut cont de părerea lor.

Cu toate acestera,  cei de la Compania de Transport sunt optimişti şi spun că totul se va rezolva în momentul că vor fi achiziţionate alte tramvaie noi. Acest lucru se va întâmpla în decursul mai multor ani, deoarece în momentul de faţă municipalitatea are în plan doar cumpărarea unuia.

Este vorba despre Imperio, un tramvai modern dotat cu aer condiţionat.  

Cap de ziar Adevarul Banat

Citeşte despre căldura din tramvaie, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite