Mii de perechi de pantofi sport au fost confiscate azi de către poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, într-un tir ce transporta fire de cupru izolate şi saci capitonaţi, peste 4200 perechi de pantofi şi papuci sport susceptibili a fi contrafăcuţi.

Azi dimineaţă la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară un automarfar condus de un cetăţean bulgar. Conform documentelor, şoferul transporta fire de cupru izolate şi saci capitonaţi ambalaţi în cutii de carton.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite pe lângă marfa transportată, ascunse în cutii de carton 4266 perechi pantofi sport şi papuci de plajă, purtând însemnele unor mărci de profil cunoscute ca fiind protejate („Louis Vuiton’’, ,,Prada’’, ,,Dolce Gabana’’).

Aceste bunuri sunt susceptibile a aduce atingere asupra dreptului de proprietate intelectuală Totodată s-au mai descoperit şi pantofi de damă şi articole de îmbrăcăminte  fără documente de însoţire.

Şoferul a declarat că nu avea cunoştinţa de existenţa acestor produse din interiorul TIR-ului. Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în vederea stabilirii autenticităţii produselor menţionate şi depistării persoanelor implicate, iar în cazul în care se dovedeşte că pantofii sunt contrafăcuţi, toată marfa va fi distrusă. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite