Mii de pachete de ţigări netimbrate au fost confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Serviciului de Investigare a Fraudelor Arad au desfăşurat o acţiune în urma căreia a rezultat capturi de ţigări netimbrate, importante sume de bani confiscate şi două dosare penale.

Controalele s-au desfăşurat în cadrul acţiunilor pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu produse accizabile.

Poliţiştii arădeni au depistat aproximativ 3.000 de ţigarete fără timbru şi au întocmit două dosare de cercetare penală deţinătorilor.

„Ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniţi de lucrători de la Postul de poliţie Şagu, au depistat în urma unei percheziţii domiciliare la locuinţa unui bărbat din Şagu aproximativ 1.000 de ţigarete netimbrate şi sumele de 16.630 de euro şi 20.000 de lei. Poliţiştii au mai găsit  la domiciliul bărbatului înscrisuri din care rezultă că acesta era preocupat de traficul şi comercializarea ilegală de ţigări”, spun reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Aceştia mai spun că întreaga cantitate de ţigarete şi sumele de bani găsite la percheziţie au fost ridicate în vederea confiscării iar bărbatul a fost reţinut urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune şi contrabandă.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite