Mii de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite în trei autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii arădeni au descoperit ascunse în trei autoturisme aproximativ 9.000 de pachete de tigări de contrabandă. Marfa a fost găsită la ieşirea din localitatea arădeană Vladimirescu şi urma să fie comercializată la Deva.

Este vorba de două autoturisme marca VW Passat şi unul marca Seat Toledo, conduse de Marian O., Marius C. şi Anca I.

La controlul efectuat, politiştii au descoperit ţigările ascunse în locuri special amenajate, cum ar fi în locul rezervorului de combustibil, în bara de protecţie a autoturismului,  în locul destinat roţii de rezervă, în uşile autoturismului, sub tapiţerie, în contraaripile din portbagaj, în bordul autoturismului şi în compartimentul motor, dar şi sub şi pe scaunele şi banchetele autoturismelor. În toate aceste locuri au fost 174.000 fire ţigarete netimbrate.

„Din primele cercetari efectuate s-a stabilit că ţigările marca «Jin Ling» şi «Classic Red» urmau să fie transportate spre Deva, în vederea comercializării. Valoarea totală a ţigărilor este estimată la 60.830 lei“, spune Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări depistată, iar cele trei autoturisme în care acestea au fost ascunse au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele celor trei persoane au fost întocmite acte premergatoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializare de produse accizabile suspuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzator, peste limita legală de 10.000 de tigarete.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite