Mii de ghivece cu flori au fost confiscate de polițiști în urma unei ample acțiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au controlat mai multe autoturisme, oprite în trafic
Polițiștii au controlat mai multe autoturisme, oprite în trafic

Poliţiştii de la Poliţia Oraşului Chi­şineu-Criş şi de la Secţia 3 Poliţie Rurală Chişineu-Criş au depistat şi reţinut în vederea confiscării, 200 kilograme de cafea şi aproximativ 3.000 de ghivece de flori, mărfuri transportate ilegal.

În urma unei acţiuni, poliţiştii au depistat, pe D.N. 79/A, în localitatea Socodor, un tânăr în vârstă de 26 de ani din judeţul Hunedoara, care transporta cu un autoturism peste 100 de kilograme de cafea, de diferite sortimente, achiziţionată din Ungaria.

De asemenea, a fost tras pe dreapta un şofer în vârstă de 68  de ani, din Bucureşti, care  transporta  cu un autoturism, cantitatea de 76,4 kilograme cafea diferite sortimente, achiziţionată din Ungaria. Şi o femeie din Bucureşti va răs­punde în faţa legii, aceasta a fost prinsă  transportând 645 ghivece cu muşcate şi 2.040 ghivece  petunii, pan­se­luţe şi crăiţe achiziţionate din Ungaria.

Deoarece, cele trei persoane depistate nu deţineau documente legale necesare, conform legislaţiei în vigoare,  toţi au fost sancţionaţi contraven­ţional, cu amendă în valoare de 1.000 lei fie­care, iar marfa transportată a fost reţi­nută în vederea confiscării.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite