Mii de euro vor fi investiţi în această vară pentru mobilierul stradal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Arad au anunţat că intenţionează să cumpere coşuri de gunoi şi bănci care să fie amplaste prin centrul oraşului. Valoarea totală a achiziţiei este de aproape 40.000 de euro.

Potrivit municipalităţii, licitaţia în vederea achiziţionării şi montării de bănci şi coşuri de gunoi pe domeniul public va avea loc la finalul acestei luni. “Numărul coşurilor şi a băncilor care urmează să fie montata îl vom stabili după încheierea contractului”, a spus Corina Drăghici, purtător de cuvânt la Primăria Arad.

Coşurile vor avea ramă de metal, corpul coşului fiind realizat din lemn tratat protectiv fungicid. De asemenea, piesele de mobilier vor avea garanţie 24 de luni.

“Cred că în zona Podgoria, la lacul Pădurice ar trebui montate bănci noi şi coşuri de gunoi. De când mă ştiu în această zonp au fost probleme. Foarte mulţi oameni ai străzii dorm pe băncile de aici şi le distrug pe timp de noapte. O altă zonă ar fi malul Mureşului. Cred că acolo e nevoie de multe bănci noi”, e de părere Mircea Vasil din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite