Mii de arădeni au ieşit la trecerea dintre ani pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de arădeni au admirat focurile de artificii în stradă
Mii de arădeni au admirat focurile de artificii în stradă

Specatcolul oferit de municipalitate în faţa Palatului Administrativ a atras mii de arădeni în ciuda ploii mărunte care a reînceput să cadă cu câteva minute înainte de trecerea în 2010.

Încă de la ora 21.00,ora de începere a spectacolului organizat de municipalitate în piaţa primăriei, aproximativ 200 de arădeni au fost prezenţi acolo pentru a urmări rectitalurile oferite de Cargo,Pacifica, Six sau Nightshift.

Focul de artificii de la miezul nopţii a atras însă în piaţă mii de arădeni dornici să treacă în noul an alături de prieteni şi sub ploaia de zgomote de peterde şi artificii.

Astfel, începând cu ora 23.00, străzile ce duc spre piaţa Primăriei s-au umplut de arădeni cu sticle de şampanie în mâini care au făcut ca piaţa să pară neîncăpătoare.

Mii de voci au numărat împreună secundele rămase până la ora 24.00, iar în momentul trecerii în noul an sute de sticle de şampanie au fost desfăcute.
Focul de artificii, momentul cel mai aşteptat al serii, a dat emoţii arădenilor, acesta pornind cu o mică întârziere, la circa 5 minute după miezul nopţii.
 
Petrecerea a durat până aproape de ora 2.00, cei mai mulţi dintre cei prezenţi părăsind însă piaţa la circa jumătate de oră după miezul nopţii.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite