O lună de căutări pentru Mihai Mălăeş. Tânărul este de negăsit în continuare.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mălăeş este căutat în continuare
Mihai Mălăeş este căutat în continuare

După o lună în care poliţia, jandarmeria, pompieri, elevi şi părinţi l-au căutat pe tânărul de 18 ani şi în gaură de şarpe, nu a fost descoperită nici măcar o pistă pentru găsirea lui Mihai Mălăeş.

Familia lui Mihai Mălăeş nu mai vrea să colaboreze în niciun fel cu presa din Arad. Aceasta încearcă şi prin căi proprii să-l găsească pe tânărul care de trei săptămâni de zile este de negăsit. “Căutările continuă în fiecare zi. Împărţim din nou postere cu poza tânărului dispărut, discutăm cu oamenii de pe stradă iar orice apel venit la 112 este tratat cu seriozitate”, a declarat Viorica Graur, reprezentanta Poliţiei Comunitare din Arad. Poliţiştii nu au găsit nici la această oră o pistă care ducă spre Mihai Mălăeş.

„Sâmbătă echipele de la ISU au demarat căutările pe cursul Crişului Alb, la solicitatea Poliţiei din Chişineu-Criş. Seara acestea au încetat, iar astăzi au început din nou. Căutările se fac atât la suprafaţa apei, cât şi în adâncime”, spune locotenent Sorina Ambruş, purtător de cuvânt ISU Arad.
Alături de cei de la ISU, poliţie şi jandarmerie, sute de localnici l-au căutat pe Mihai, dar fără vreun rezultat. Nimeni nu îşi poate da seama ce s-a întâmplat cu tânărul de 18 ani şi de aceea îl caută prin toate zonele.

Localnicii vorbesc că tânărul ar fi provocat un scandal la cheful la care se afla şi că a vrut de câteva ori să plece de la petrecere, dar a fost oprit de unul dintre părinţii sărbătoritei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite