Micălăcenii sunt din nou revoltați pe cel care îi reprezenta în instanță pentru obținerea drepturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii cred că celui care îi reprezenta în instanță pentru pășune,  i se fac anumite favoruri. Ei acuză că vila pe care o are președintele asociației din Micălaca are trotuar modern făcut recent de muncitorii care lucrează la stradă, asta înaintea tuturor.

Cu două dosare penale în cercetare la DNA Timișoara și acuzat că mână în mână cu Primăria a jonglat pentru a lua terenul micălăcenilor pe care trebuia să îi reprezinte, oamenii sunt din nou revoltați pe Ștefan Boariu. Ei susțin că municipalitatea îl favorizează, întrucât este singurul locuitor al străzii, care are trotuarul și podul din fața casei asfaltat.

De asemenea, oamenii sunt curioși ce se va întâmpla în data de 21 august, când președinte încă în acte, Ștefan Boariu, va trebui să predea la zi actele Composesoratului Micălaca Veche, precum și toate chitanțele pe banii pe care i-a încasat de-alungul anilor de atâția ani.
Între timp, familia președintelui susține că Ștefan Boariu nu a făcut nici o ilegalitate iar răutățile oamenilor sunt nefondate. Mai mult decât atât, familia susține că plângerile făcute de micălăceni s-au dovedit a fi pure invenții.

Citește mai multe despre acest scandal în ediția de dimineața a Adevărului de Banat.

Cap de ziar Adevarul Banat
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite